alle nyheder

Dyrlæge søges

17/11/2023

Dyrlæge søges tilChemVet dk A/S

Hvad søger vi?

Vi søger en dyrlæge med interesse for svinepraksis til produktformidling i Danmark. Stillingen er som landechef i Danmark for stordyrsprodukter til dyrlæger med fokus på vacciner og postbiotika. Vi søger en stærk kandidat med et solidt netværk til dyrlægekollegaer i praksis. Vi lægger vægt på, at du er løsningsorienteret og har en målrettet tilgang til produktformidling og salg. Erfaring fra lignende stilling er klart en fordel.

Hvordan arbejder vi?

  • Vi samarbejder tæt med vores kunder og opbygger solide relationer gennem seriøs og relevant produktformidling. Vi sælger produkter, der skaber værdi for vores kunder.
  • Vi er en lille agil organisation med korte og direkte beslutningsprocesser.
  • Vi arbejder med tillid og ansvar, og giver vores medarbejdere stor frihed.
  • Vi tilbyder fleksible arbejdstider, der tilpasses arbejdsopgaver og privatliv.
  • Vi arbejder fra den geografiske placering, der giver mest mening – enten hjemmefra, hos kunderne, eller på virksomhedens kontor i Silkeborg.
  • Vi tilbyder løn baseret på overenskomster, og personlige kvalifikationer.

Hvem er vi?

Chemvet Group er en dansk familieejet virksomhed med 125 ansatte. Vi udvikler, producerer og markedsfører vacciner, postbiotika, fodertilskud og plejeprodukter til produktions- og kæledyr. Udvikling og produktion af vacciner foregår på vores faciliteter i Tjekkiet under GMP, GLP, GDP og ISO kvalitetsstandarder. Vi har en stærk pipeline af nye vacciner, som nærmer sig markedet. Vores produkter findes idag i 75 lande på verdensplan, og vi udvider stadig.

Hvordan søger du?

For yderligere information er du velkommen til at kontakte Frank Arvé på telefon 21 48 55 86 Ansøgning bedes sendt til frank_arve@chemvet.dk Vi afholder løbende jobsamtaler. Stillingen er ledigt nu, men vi venter gerne på den rette ansøger.